Bedrijfsnaam

Chaletbemiddeling Makkum

Vragen? Bel: 0515-785010 of mail naar info@chalets-makkum.nl

OP ZOEK NAAR EEN VAKANTIE VOL ZON, ZEE, STRAND, RUST EN PRACHTIGE NATUUR, MAAR DAN WEL DICHT BIJ HUIS?

Een onbezorgde vakantie aan het prachtige IJsselmeer vier je natuurlijk bij "Chaletbemiddeling Makkum"!

Wijziging toegang park in 2022. Klik hier voor meer info.

Meteen checken of er nog een passend chalet vrij is? Vul hieronder uw gewenste vakantieperiode in en boek meteen uw favoriete vakantiebestemming

Zoek hieronder naar beschikbare accommodaties.

Tip: wanneer uw zoekopdracht in het hoogseizoen (juli en augustus) geen resultaat oplevert, probeer dan een andere aankomstdag (vrijdag of zaterdag).

Search

Check-in:

Check-out:

Adults:

Children:

 

 

Searching...

Enter your details

0

Reservation summary

Thanks for your reservation request! You will receive a confirmation of your reservation as soon as possible on: .

Check-in: - Change
Check-out: - Change
Number of nights:
Adults: - Change
Children: - Change
Accommodation: - Change

See you soon!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing...

 

Ontspannen genieten in het prachtige Makkum

Aan de Friese IJsselmeerkust vindt u ons luxe en gezellige Chaletpark in het levendige en prachtige Makkum (onderdeel van de gemeente Súdwest-Fryslan). De Friese IJsselmeerkust strekt zich uit tussen de havenplaatsen Harlingen en Lemmer. Deze prachtige omgeving heet de Zuidwesthoek, in het Fries de Sûdwesthoek genoemd. Vanuit Makkum zijn pittoreske steden en dorpen zoals Harlingen, Bolsward, Sneek, Workum, Hindeloopen en Stavoren vrijwel allemaal binnen een half uur te bereiken. Kijk uw ogen uit in de kleine haven van Harlingen, wandel door de fraaie straatjes van Hindeloopen of ga lekker een dagje shoppen in het gezellige Sneek. Wilt u wat verder op pad? Vanuit Harlingen kunt u met de boot de oversteek maken over de Waddenzee, naar de Friese Waddeneilanden Vlieland en Terschelling, waar u weer een volledig andere sfeer zult aantreffen.
Heeft u even genoeg van de steden? In minder dan een half uur bevindt u zich in de prachtige groene Gaasterlandse bossen in Rijs. Met de (huur)fiets kunt u 1 van de vele fietsroutes ontdekken en genieten van de ontspannende Friese natuur. En bent u klaar met rondtouren, dan komt u natuurlijk tot rust in het levendige Makkum.
Makkum ligt op de grens van zoet en zout water en is een historische vissersplaats met veel toeristische bezienswaardigheden. Het is een geliefde bestemming voor veel watersporters en de Bruine Vloot (oude zeilschepen).

Routebeschrijving

Vul in het onderstaande veld uw vertrekadres in en druk op "Toon routebeschrijving". U krijgt vervolgens in een nieuw venster uw route te zien naar het recreatiepark "de Holle Poarte".

Onze chalets zijn allemaal gelegen op recreatiepark de Holle Poarte.

Bent u nieuwsgierig naar het recreatiepark? Via deze 360 panorama kunt u alvast een kijkje nemen! Gebruik de linker muisknop om door afbeelding te bewegen, het muiswiel om in/uit te zoomen.

Recreatiecentrum "De Holle Poarte"

voor een fantastisch vakantiegevoel

Video impressie Makkum

IN MAKKUM KOM JE THUIS

Heerlijk ontspannen in een luxe chalet of gezellige stacaravan

Bent u toe aan een onbezorgde, ontspannende vakantie? Wilt u genieten van de gevarieerde Friese natuur en steden?
Hoe zou het zijn om “thuis” te komen in een van onze luxe en verzorgde accommodaties, van alle gemakken voorzien?
Huur dan een van onze comfortabele en zeer uitgebreid uitgeruste chalets of stacaravans op "de Holle Poarte".


Verblijft u graag dichtbij het strand, zoekt u een accommodatie met veel privacy of rust u het liefst uit met uitzicht over het water?
In ons zeer gevarieerde aanbod van chalets en stacaravans, hebben wij gegarandeerd voor iedere bezoeker een fraaie accommodatie die aan al uw wensen voldoet.

Kunt u geen passende accommodatie vinden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag met het vinden van een verblijf dat bij uw wensen past.

Wilt u graag bij ons een chalet of stacaravan huren?

Klik dan hier om te reserveren.