Bedrijfsnaam

Chaletbemiddeling Makkum

Vragen? Bel: 0515-785010 of mail naar info@chalets-makkum.nl

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een chalet boeken?

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle chalets die wij op dit moment in ons beheer hebben. Door uw gewenste aankomst en vertrekdatum in te voeren, evenals het aantal gasten waarmee u op ons vakantiepark wilt verblijven, kunt u meteen zien welke chalets beschikbaar zijn in uw gewenste vakantieperiode. Kunt u geen passend chalet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u met het vinden van een passende accommodatie.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Wij vragen u vriendelijk om 50% van het totaal verschuldigde bedrag, binnen 14 kalenderdagen na ondertekenen (dan wel digitaal akkoord) over te maken op het rekeningnummer dat vermeldt staat op de factuur die u van ons krijgt.

Het restant bedrag moet zijn voldaan uiterlijk een maand voorafgaand aan de startdatum van de huurperiode.

Is er sprake van een aanbetaling of borg?

Wanneer u bij ons een chalet wilt huren, vragen wij u om een borg te betalen van €100,-. Dit bedrag ontvangt u binnen twee weken na uw vertrek weer van ons teruggestort op uw rekening, wanneer u het chalet in bezemschone staat en onbeschadigd hebt achtergelaten.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Annuleren is gratis mogelijk totdat u heeft aanbetaald. Wanneer u heeft (aan)betaald is annuleren enkel mogelijk indien er zwaarwegende persoonlijke omstandigheden zijn. De hoogte van een eventuele restitutie is geheel situatie afhankelijk. Administratiekosten en annuleringskosten zijn in alle gevallen verschuldigd.

Is er sprake van extra kosten?

Het recreatiepark berekent campingkosten voor het gebruik van alle faciliteiten op het park, het animatieprogramma en andere voorzieningen.
Deze kosten dienen bij aankomst bij de receptie te worden afgerekend en zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. 

Deze kosten voor seizoen 2024 bedragen:
Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis.
Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen:  mei t/m augustus € 4,30 per persoon per dag, overige maanden € 3,60 per persoon per dag.

Moet ik het verblijf zelf schoonmaken wanneer ik vertrek?

Wij verzoeken u vriendelijk om bij vertrek:
– het chalet opgeruimd en bezemschoon achter te laten.
– keukengerei afwassen en schoon in de kast te zetten.
– barbecue en rooster schoon te maken.
– vuilnis naar container achter de receptie te brengen.

Mag mijn huisdier mee op vakantie?

In sommige chalets zijn huisdieren niet toegestaan. Bij elke chalet of stacaravan staat aangegeven of uw huisdier is toegestaan. U mag maximaal 2 huisdieren meenemen naar ons chaletpark.  Voor een huisdier betaalt u een bijdrage van € 3,50 per huisdier, per dag.

Waar moet ik nog meer rekening mee houden als ik een chalet bij jullie huur?

Onze populairste chalets zijn vaak al snel volgeboekt. Wilt u zeker zijn dat u vakantie kunt vieren in uw favoriete chalet, leg uw vakantie dan zo snel mogelijk vast.

Beddegoed, handdoeken e.d. 

U dient bedlinnen, bad-, hand- en keukendoeken zelf mee te brengen.

Parkeren op het park.

Vanaf 2023 vervalt voor alle velden de slagboompas. In plaats daarvan is bij de slagbomen een kentekenherkenningssysteem geïnstalleerd. 
Per boeking kunnen maximaal drie kentekens worden doorgegeven, er mag echter maar 1 auto per chalet tegelijk het park op. Andere auto’s kunnen buiten het chaletpark geparkeerd worden. Dit is hooguit 5 minuten lopen.

Heeft u een elektrische- of plug-in hybride auto?

Het is niet toegestaan uw auto bij het chalet op te laden.
Bij het nabijgelegen hotel kunt u uw auto opladen.

Van wie huur ik een chalet?

Chaletbemiddeling Makkum verzorgt de boekingen, het onderhoud en het beheer van particuliere chalets op ons park. De chalets zijn in bijna alle gevallen eigendom van particulieren. U huurt dus in feite van de eigenaar; Chaletbemiddeling Makkum is uw tussenpersoon.

Wat doe ik bij geconstateerde, of zelf toegebrachte schade.

In alle gevallen dient u dit direct bij ons te melden. Het niet melden van schade kan resulteren in geheel of gedeeltelijke inhouding van de borg.